Salı, Temmuz 16, 2024

Başkanımızdan “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Şahin Bilgiç, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ nedeniyle mesaj yayınladı.

ŞEHİTLERİMİZ HER BİRİMİZİN KALBİNDE ONUR VE GURURLA YAŞAYACAKTIR

Bilgiç, “Bugün, ülkemizin demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin 8.Yılını anıyoruz. Bu vesileyle, Bağımsızlık ve demokrasimizin kahramanca savunucusu olan tüm vatandaşlarımıza saygılar Sunuyorum. 15 Temmuz 2016 gecesi, FETÖ terör örgütünün hain planlarıyla Ülke olarak karşı karşıya kaldık. Ülkemizin huzurunu, birliğini ve bütünlüğünü hedef alan bu hain girişim, milletimizin sarsılmaz iradesi ve demokrasiye olan bağlılığı sayesinde başarısızlığa uğratıldı. O karanlık gece, milletimizin her kesiminden insanlarımızın meydanlara inmesi, tankların önüne geçmesi ve adeta birer demokrasi neferi olarak mücadele etmesiyle aydınlığa dönüştü. Şehitlerimizin ve gazilerimizin cesaretleri, her birimizin kalbinde onur ve gururla yaşayacaktır.”

DAHA GÜÇLÜ YARINLARA HEP BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ

Başkan Bilgiç, “Bugün burada, 15 Temmuz’un yıl dönümünde, birliğimize beraberliğimize, demokrasimize ve bağımsızlığımıza kasteden ve böyle hain niyet besleyenlere karşı her zaman tetikte olmamız gerektiğini bir kez daha vurgulamak istiyorum. 15 Temmuz, bize bir kez daha gösterdi ki, milletimizin iradesine zincir vurulamaz. Bu hain darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Bu vesileyle, ülkemizin her bir köşesinde demokrasiye ve bağımsızlığa sahip çıkan tüm vatandaşlarımızla Türk Milleti olarak birlik ve beraberlik içinde daha güçlü yarınlara hep birlikte yürüyeceğimize inanıyorum. ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.