Perşembe, Temmuz 18, 2024

KOSGEB – Bilgilendirme Toplantısı

KOSGEB tarafından, 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerden etkilenen işletmeleri ekonomik yönden canlandırmak amacıyla Deprem Bölgesi Mikro, Küçük Ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı başlatılmıştır.

Bu proje ile KOBİ’lere hasar durumuna, ölçeğine ve bulunduğu ile göre 750 bin liraya kadar destek verilecektir.

Bu kapsamda, 09 Kasım 2023 Perşembe günü saat 11.30 ‘da Adana Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda KOSGEB Başkanı Sayın A.Serdar İbrahimcioğlu’nun katılımıyla   Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı Hakkında Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.

Söz konusu destek programı ile ilgili ayrıntılı bilgilerin ve başvuru şartlarının anlatılacağı toplantıya tüm üyelerimiz davetlidir.

Saygılarımızla,

Katılım Formu Linki : https://bit.ly/3MUUU6H