Cuma, Eylül 27, 2024

Dijital Avrupa Programı Bilgilendirme Toplantısı (01 Ekim 2024)

Adana Sanayi Odası tarafından, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğinde 01 Ekim 2024 Salı günü saat 14:00’te “Dijital Avrupa Programı Bilgilendirme Toplantısı’’ gerçekleştirilecektir.

2021-2027 mali döneminde uygulanmakta olan Dijital Avrupa Programının bütçesi 8,1 milyar avro olup “Süper Bilgisayarlar”, “Yapay Zekâ”, “Siber Güvenlik ve Güven”, “İleri Dijital Beceriler” ve “Dijital Kapasitelerin Oluşturulması, En İyi Kullanımı ve Birlikte Çalışabilirlik” ve “Yarı İletkenler” olmak üzere 6 bileşenden oluşmaktadır. Programın koordinasyonu Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından sağlanmaktadır.

Söz konusu toplantıda Avrupa çapında dijital teknolojilerinin kullanımının arttırılması ve stratejik dijital altyapıların oluşturulmasını amaçlayan program kapsamında “Dijital Avrupa Programı, Açık Çağrılar ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar” anlatılacaktır.

Ekte programı yer alan toplantıya tüm üyelerimiz davetlidir.

Kayıt Linki: https://forms.gle/uwaBcNW4dtzJDFUc7

Tarih    : 01 Ekim 2024 Salı