30.6 C
Pazartesi, Ekim 7, 2024

ASEAN İş ve Yatırım Zirvesi 2024

Değerli Üyemiz,

TOBB tarafından iletilen yazıda, Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) üye ülkeleri ve ortaklarının (Diyalog ve Sektörel Diyalog Ortakları) ekonomik entegrasyonunu derinleştirmek amacıyla ASEAN ve paydaş ülkelerin kamu ve özel sektörlerinden katılımcılarla her yıl ASEAN Dönem Başkanlığı tarafından düzenlenen “ASEAN İş ve Yatırım Zirvesi” nin 8-11 Ekim 2024 tarihleri arasında ASEAN Dönem Başkanı Laos’un başkenti Viyentiyan’da Laos Ulusal Ticaret ve Sanayi Odası (LUTSO) ev sahipliğinde düzenlenmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir.

Söz konusu etkinlikte “dijital dönüşüm, sürdürülebilir kalkınma, sağlık hizmetleri dayanıklılığı, gıda güvenliği, ticaret ve yatırımın kolaylaştırılması, bağlantısallık ve tedarik zincirleri” öncelik alanlarında kamu ve özel sektörden katılımcıların bir araya geleceği ifade edilmekte olup, etkinliğe dair kavram kağıdı ve taslak program ekte sunulmaktadır.

Etkinliğe katılımın ücretli olduğu ve kayıtların https://aseanbaclaos.la/payment adresinden yapılabileceği bildirilmektedir.