Cumartesi, Ekim 26, 2024

TOBB MEYBEM A.Ş. Karbon Ayak İzi Doğrulama Kapsamı Genişletilmesi Hk.

Değerli Üyemiz,

TOBB tarafından iletilen,

İlgi a) kayıtlı yazımızda Birliğimiz iştiraklerinden TOBB MEYBEM A.Ş.’nin TS EN ISO 14064-1 standardı olan gönüllü alanda (organizasyon düzeyinde) beyan edilen sera gazı emisyonlarının doğrulanması alanında akredite olduğu ve doğrulama faaliyetlerine başladığı bildirilmiştir.

İlgi b) kayıtlı ve ekte takdim edilen yazıda ise, Birliğimiz iştiraklerinden TOBB MEYBEM A.Ş.’nin TÜRKAK ile kapsam genişletme çalışmalarını başarıyla tamamladığı; selüloz, kağıt ve baskı sektörünün yanı sıra tekstil, deri, konfeksiyon, makine, otomotiv, iklimlendirme ve havalandırma, orman ürünleri ve mobilya, plastik ve gıda sektörlerini içeren “Genel İmalat” sektörünü de kapsamına dahil ettiği ifade edilmektedir.

Bu kapsamda; ilgili sektörde yer alan ve doğrulama hizmeti almak isteyen Üyelerimizin MEYBEM Kalite Yönetim Temsilcisi ve Sera Gazı Doğrulayıcısı Yeşim Özgen ile (yozgen@meybem.com.tr; 0312 218 26 38) irtibata geçmeleri tavsiye edilmektedir.

İlgili üyelerimize önemle duyurulur.

Önceki İçerik