Çarşamba, Temmuz 17, 2024

Şirketlerde Değer Odaklı Yönetim Etkinliği Hk.

27 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 14:00 – 16:00 saatleri arasında Adana Sanayi Odası’nda “Şirketlerde Değer Odaklı Yönetim” etkinliği gerçekleştirilecektir.

Şirketlerin değer odaklı yönetim süreçlerini ve aile şirketlerinin sürdürülebilirlik stratejilerini tartışacağımız söz konusu etkinlikte;

•  Aile şirketlerinin gelecek nesillere sağlıklı devri için ne gibi adımlar atılabilir?
  •  Dünyada örnekleri neler ve dönüşüm için neler yapılmalı?
  •  Gelecek nesillere güçlü bir aile şirketi bırakmak için şirket değeri tarafında hangi unsurlara dikkat etmek değer maksimizasyonu getirir?
  •  Şirket değeri ne anlam ifade eder ve şirket değerlemesi yapılırken hangi temel unsurlara dikkat edilmelidir?
  •  Kurumsallaşma ve finansman yolunda halka arz süreçleri nasıl işler, nelere dikkat edilmelidir?
  •  Türkiye’de halka arz piyasasının geniş özeti

konuları ele alınacaktır.

Programı aşağıda yer alan “Şirketlerde Değer Odaklı Yönetim” etkinliğe tüm üyelerimiz davetlidir.

Saygılarımızla.

Kayıt Linki : https://bit.ly/3yuENrT