Pazar, Eylül 1, 2024

Mikro İhracat, E-İhracat ve E-Ticaret Semineri

Günümüzün dijital dünyasında işletmelerin rekabet avantajını sürdürebilmesi için E-İhracat ve E-Ticaret stratejileri hayati önem taşımaktadır. Küresel pazarlara erişim sağlamak, şirketlerin büyüme potansiyelini artırırken, sürdürülebilir bir iş modeli oluşturmalarına da olanak tanır.

Bu bağlamda, sizlere e-ihracat ve e-ticaretin önemini anlatmak ve işletmeleriniz için nasıl bir fırsat penceresi açabileceğini göstermek üzere bir bilgilendirme programı düzenliyoruz. İlimizin e-ticaret dünyasında başarılı olması, işletmelerimizin online platformlarda büyüyebilmesi ve dijital pazarlama dünyasında rekabet edebilmesi amacıyla Trendyol işbirliğinde, üyelerimize yönelik “Mikro İhracat, E-İhracat ve E-Ticaret Semineri”  24 Temmuz 2024 Çarşamba günü, 14.00-16.00 saatleri arasında, Adana Ticaret Odası Hizmet Binası 2. Kat Meclis Salonunda düzenlenecektir.

Etkinliğe katılım ücretsiz olup, katılmak isteyen üyelerimizin, aşağıdaki bağlantıda yer alan online kayıt formunuen geç 23 Temmuz Salı günü saat 13.00’e kadar doldurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Kayıt Formu için TIKLAYINIZ.