16 C
Adana
Çarşamba, Aralık 25, 2024

Adana Aşlama

Yayın Tarihi:

Coğrafi İşaretin Türü: Mahreç İşareti

Tescil Tarihi: 26.10.2020

Tescil Ettiren: Adana Ticaret Odası

Ayırt Edici Özellikleri: Adana Aşlama, meyan (Glycyrrhiza glabra) bitkisinin kökünün dövülerek terbiye edilmiş lifli halinin içme suyu ve buz ile birlikte soğuk olarak demlenip süzülmesi ile elde edilen ve buzlu su ile seyreltilerek servis edilen içecektir. Adana Aşlamada herhangi bir katkı maddesi kullanılmaz. Adana Aşlamacıları ürünü satarken geleneksel bir kıyafet giyer ve özel tasarlanmış servis takımı kullanırlar.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

SON HABER/DUYURU

SOSYAL MEDYA

2,209BeğenenlerBeğen
1,336TakipçilerTakip Et
3,862TakipçilerTakip Et