Ortak Gelecek için Gıda Sektörü İşletmeler Arası Eşleştirme Toplantısı

Yayın Tarihi:

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Şahin BİLGİÇ, Avrupa Birliği ve Almanya Federal Ekonomik İş Birliği ve Kalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen, GIZ tarafından yürütülen RE-SEED Projesi kapsamında Güvenilir Ürün Platformu’nun desteğiyle Çırçır Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Ortak Gelecek İçin Gıda Sektörü İşletmeler Arası Eşleştirme Toplantısı (B2B)”na katılarak açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Toplantıda gıda üreticileri, KOBİ’ler ve kadın kooperatifleri; ulusal ve bölgesel perakende zincirlerinin, e-ticaret platformlarının ve gastronomi sektörünün satın alma temsilcileriyle bir araya geldi.

Başkanımız Şahin BİLGİÇ konuşmasında, Kapan-ı Pembe’den (Pamuk Pazarı) bugüne uzanan ve üreticiyle alıcıyı aynı masada buluşturan ticaret geleneğine dikkat çekti. Gıda ticaretinde artık yalnızca fiyatın değil; güvenilirliğin, izlenebilirliğin ve yakın tedarikin belirleyici olduğunu vurgulayan Başkanımız, Çukurova’nın markalı ve işlenmiş ürünle öne çıkan bir bölge olma potansiyeline değindi ve işletmelere şu çağrıda bulundu:

“Bugün bu salondan kartvizitle değil, bir sonraki adımla ayrılın.”

Adana Ticaret Borsası olarak her zaman olduğu gibi bu yolculukta da üyelerimizin ve sektörümüzün yanında olmaya devam edeceğimizi ifade eden Başkanımız, üyelerimizi ve sektörümüzü yeni pazarlara ve yeni standartlara hazırlamak için tüm paydaşlarımızla omuz omuza çalışacağımızı vurguladı.

Başkanımız konuşmasının sonunda, başta Güvenilir Ürün Platformu Başkanı Sayın Celal Toprak ve ekibi olmak üzere etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek toplantının hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu belirtiniz!
Lütfen adınızı giriniz

SON HABER/DUYURU

SOSYAL MEDYA

2,209BeğenenlerBeğen
1,336TakipçilerTakip Et
3,862TakipçilerTakip Et