Pazar, Ekim 6, 2024

2019-2023 Dönemi Verilerini İçeren KOSGEB İşletme Değerlendirme Raporu (İDR)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden 30.09.2024 tarihinde Odamıza iletilen yazıda, KOSGEB tarafından 2019 yılından itibaren kamu kurumlarıyla yapılan veri paylaşım protokolleri kapsamında hazırlanarak işletmelere sunulan bir hizmet olan İşletme Değerlendirme Raporu’nun (İDR), işletmelerin performansını analiz eden çeşitli göstergeleri içerdiği ve ticari ilişkiler, ihracat bağlantıları ve finansman süreçlerinde kullanıldığı ifade edilmektedir.

2023 itibarıyla İşletme Değerlendirme Raporu’nun (İDR) güvenli paylaşımı için Findeks Platformu üzerinden başvuruların alınmakta olduğu, işletmelerin bu platforma üye olmaları (ücretsiz) gerektiği bildirilmektedir. Rapor hakkında daha fazla bilgi almak ve örnek rapor incelemek isteyenlerin www.findeks.com adresinden söz konusu bilgilere ulaşabilecekleri belirtilmektedir.

Ek’te İşletme Değerlendirme Raporu örneğine ulaşabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.