Cuma, Eylül 27, 2024

Yeşil Mutabakata Uyum Projesi Desteği – Responsible Programı Tanıtım Etkinliği

Şirketlerin, Avrupa Yeşil Mutabakatına uyumunu sağlamak için ihtiyaç duyacağı danışmanlık hizmetlerine ulaşımını kolaylaştırmak üzere Ticaret Bakanlığınca yürütülen Yeşil Mutabakata Uyum Projesi Desteği – Responsible® Programı 23.02.2024 tarihli ve 32469 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmış olup Genelge 26.06.2024 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Son üç takvim yılında toplam 300.000 ABD Doları ve üzeri ihracat yapan imalatçı ve ihracatçı şirketlerin başvuru yapabileceği program kapsamında, Bilişim Danışmanlığı ve Sürdürülebilirlik Danışmanlığı başlıklarında farklı konularda alınacak danışmanlık hizmetleri desteklenebilecektir. Ayrıca, sürdürülebilirlik ve yeşil mutabakat sürecini başarı ile yürüten firmaların üretici ve tüketici nezdinde farkındalığının Responsible® markası ile artırılması hedeflenmektedir.

Bu kapsamda Adana Sanayi Odası, Ticaret Bakanlığı, TİM ve AKİB iş birliğinde 07 Ekim 2024 Pazartesi günü 16:00 – 18:00 saatleri arasında Yeşil Mutabakata Uyum Projesi Desteği – Responsible Programı Tanıtım etkinliği düzenlenecektir.

Toplantıda Responsible Programı hakkında detaylı bilgiler paylaşılacak olup program kapsamında verilecek destekler anlatılacaktır.

Toplantıya tüm üyelerimiz davetlidir.

Katılım Formu: https://forms.gle/bqrkUAQDVTpDWHGo9

Tarih    : 07 Ekim 2024 Pazartesi