32 C
Adana
Pazartesi, Eylül 9, 2024

ARAMCO Tedarikçi Kayıt Sistemi Hk.

Yayın Tarihi:

Değerli Üyemiz,

TOBB tarafından iletilen yazıda, Riyad Ticaret Müşavirliğimiz tarafından iletilen bir yazıya atfen, Suudi Arabistan merkezli petrol ve doğalgaz arama, çıkarma, rafinaj, taşıma ve petro kimyasal üretimi alanlarında faaliyet gösteren, Suudi Arabistan Petrol Şirketi (ARAMCO) tarafından gerçekleştirilen mal ve hizmet satın alımlarında Suudi Arabistan’lı şirketlere öncelik verilmekle beraber; küresel bir şirket olması hasebiyle ülkemiz ihracatçıları açısından çok büyük iş imkanları ve katma değerli ihracat potansiyeli taşıyabileceğinin değerlendirilmekte olduğu belirtilmektedir.

Yazıda devamla, ülkemiz ihracatçılarının ARAMCO tedarikçi havuzuna girebilmeleri için söz konusu şirketin Hollanda’da kaim aşağıda irtibat bilgileri verilen ARAMCO Avrupa şubesi (ARAMCO Overseas) nezdinde ilgili adımları tamamlayarak kayıt olmaları gerektiği ifade edilerek ARAMCO tedarikçisi olabilmek için hazırlanan kılavuz ile şirketin halen aktif olarak tedarikçi aradığı ürünlere dair liste yazı ekinde iletilmiştir.

ARAMCO AVRUPA ŞUBESİ: Aramco Overseas Company B.V. (AOC), Strategic Sourcing Prinses Beatrixlaan 35 2595 AK The Hague The Netherlands

E-mail: Materialsourcing@aramcooverseas.com 

İnternet sitesi: https://europe.aramco.com/en

Ayrıntılı bilgi için Riyad Ticaret Müşavirliğimiz (riyad@ticaret.gov.trile irtibata geçilebilir. 

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

ADANA TİCARET BORSASI

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu belirtiniz!
Lütfen adınızı giriniz

SON HABER/DUYURU

SOSYAL MEDYA

2,209BeğenenlerBeğen
1,336TakipçilerTakip Et
3,862TakipçilerTakip Et