29 C
Adana
Pazar, Haziran 30, 2024

Horasis Küresel Toplantısı Daveti

Yayın Tarihi:

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Ticaret Odası işbirliğiyle 22-23 Ekim 2023 tarihlerinde Gaziantep’te Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi’nde Horasis Küresel Toplantısı etkinliği düzenlenecektir. Merkezi Zürih, İsviçre’de bulunan bağımsız, uluslararası bir düşünce kuruluşu olan Horasis, her yıl belirlenen bir şehrin ev sahipliğinde düzenlemiş olduğu küresel toplantılarla geniş kitlelere ulaşmaktadır. Horasis Küresel Toplantısı, iş insanlarının hükûmet yetkilileri, bilim insanları ve aydınlarla bir araya geldiği bir toplantıdır. Her yıl 70 ülkeden yaklaşık 500 katılımcı, şirketleri ve toplumları ilgilendiren konuları görüşmek için bir araya gelmektedir.

GAziantep şehri, Horasis tarafından inovasyon, teknolojik, lojistik, turizm ve kültür merkezi olması neticesinde Horasis’e ev sahipliği yapabilecek Türkiye’nin en büyük ekonomik merkezlerinden birisi olarak görülmektedir. Bu doğrultuda Gaziantep, 2023 yılında, “İnovasyon, Sürdürülebilirlik ve Yeniden İnşa Yoluyla Etki Yaratmak” temasıyla düzenlenecek olan söz konusu etkinliğe ev sahipliği yapacaktır.

2 gün boyunca çeşitli oturumların düzenleneceği, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelecek olan 300’ü aşkın CEO ve üst düzey iş insanının katılacağı etkinlikte ekonomi, inovasyon, sürdürülebilirlik, afet yönetimi, dijitalleşme başta olmak üzere birçok önemli konuda toplantılar, oturumlar düzenlenecek ve iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir.

Katılım formu ve etkinlik programı aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Üyelerimize duyurulur.

ADANA TİCARET BORSASI

EK-1: Katılım Formu

SON HABER/DUYURU

SOSYAL MEDYA

2,209BeğenenlerBeğen
1,336TakipçilerTakip Et
3,862TakipçilerTakip Et